Rondje regionaal

Minimaal 20 deelnemers
4 uur
€ 49,50 p.p. excl. BTW

Fietstocht Volendam - Monnickendam en Marken

Tijdens deze fietstocht Volendam, Monnickendam en Marken combineert u het beste van Volendam, Monnickendam en Marken. Ideaal voor uw teambuilding in Volendam!

U wordt aan het begin van deze fietstocht Volendam, Monnickendam en Marken in Volendam ontvangen door de begeleider van Events Waterland met een lekker kopje koffie en een gebakje. Na genoten te hebben van het uitzicht gaat u met de hele groep in de echte Volendamse klederdracht op de foto. U krijgt allen een kleine foto mee en een grote foto voor op de werkvloer. Na een korte uitleg van het programma staan de fietsen voor u klaar. Uw gezelschap krijgt uitleg over de werking van PDA toestellen. Dit zijn mobiele telefoons zo groot als uw handpalm, waarop middels digitaal compas, internetfilms, foto's en diverse interactieve vragen en opdrachten, u de route gepresenteerd krijgt. U brengt een bezoek aan een authentieke palingrokerij alvorens u naar Monnickendam fietst.

Onderweg komt u verschillende leuke opdrachten en vragen tegen waarmee punten te verdienen zijn. Na een korte rondwandeling door het mooie Monnickendam aan de hand van een aantal leuke opdrachten fietst u door naar het oer-Hollandse Marken. In een lokaal cafeetje geniet u van het uitzicht, een lekker drankje en vanuit Marken vaart u weer terug naar Volendam met de Marken Express. Vanaf de boot heeft u een prachtig uitzicht over de Gouwzee, Marken en de oude haven van Volendam. In Volendam wordt u vervolgens weer ontvangen door uw begeleider voor de prijsuitreiking. Het team met de meeste goede antwoorden en best uitgevoerde opdrachten wint een leuk aandenken aan deze actieve dag teambuilding in Volendam.

Prijs per persoon: €49,50 (exclusief BTW)
Minimum aantal personen: 20
Duur: 4 uur

*inclusief begeleiding, gebruik software, ontvangst met koffie/gebak, entree musea, fietshuur, boottocht Marken-Volendam voor persoon en fiets, borrel en hapje onderweg, prijsje.

Nieuwsbrief ontvangen?