Escape the City

Minimaal 10 deelnemers
2,5 uur
€ 26,00 p.p. excl. BTW

Volendam wordt één grote Escape Room tijdens dit teambuildingsspel vol raadsels, puzzels, mysterie en teambuilding activiteiten!

Help! Jullie zitten opgesloten in de stad en jullie dienen zo snel mogelijk te ontsnappen! In kleine teams strijden jullie vandaag tegen de klok; die vanaf het startmoment steeds nerveuzer gaat tikken.
Wat is jullie tactiek? Met welke aanwijzingen kunnen jullie op pad en weten jullie de geheime codes te ontrafelen?

Jullie worden ontvangen door onze enthousiaste spelbegeleiding tijdens dit Escape spel in Volendam. De begeleiding zal jullie van een speluitleg voorzien en jullie na het beginspel met een eerste aantal aanwijzingen op pad sturen. Dit is het moment dat jij en je team getest worden op jullie samenwerking; wie neemt er het voortouw en wie volgt? Via Whatsapp krijgen jullie misschien ook nog wel wat extra hints!

Door middel van logisch nadenken, samenwerking en een scheutje inzicht zal het jullie toch wel lukken om de locaties te bereiken en daarmee de sleutel van de stad te krijgen? Laten we het hopen! En als dit ook nog binnen de tijd lukt, dan kan het zomaar zijn dat jullie vandaag als de winnaars van dit Escape spel in Volendam uit de bus komen! Als de laatste seconden tikken verzamelen de teams bij een gezellig café voor het spannende eindspel en een lekker drankje. Wie wordt de winnaar van dit grootste Escape spel in Volendam?

Inclusief:
- professionele en enthousiaste spelbegeleiding
- spelmaterialen
- originele Escape raadsels
- 1 consumptie p.p. tijdens prijsuitreiking in gezellig café (tapbier, huiswijn, fris)
- prijsje voor het winnende team

Nieuwsbrief ontvangen?